Om HK Design & Produktion

​Det er HK Design & Produktions ambition at være blandt de førende inden for nicheproduktion, udstillingsopbygning og individuelt aftalte projekter. Vores rolle er at indgå i projekter som en medskabende partner, der leverer kreative løsninger af en høj teknisk kvalitet.

HK Design & Produktion kan varetage hele forløbet fra tegning til model inden for det givne budget. Vi har til hver en tid fokus på at tilbyde den bedste service og kvalitet inden for vores produktområder.

Håndværket, den faglige stolthed og evnen til at kommunikere er grundlaget for HK Design & Produktion

Siden 2005 har HK Design & Produktion opbygget en bred kreds af kunder. Vores produkter omfatter håndværksmæssige løsninger i forbindelse tv-studier, teater, udstillinger, inventar, filmkulisser, events og messestande.​

Strategien bag

HK Design & Produktion er en virksomhed, der leverer en høj håndværksmæssig standard samt en høj grad af fleksibilitet og kreativitet.

Målet er at udvikle de helt rigtige løsninger for kunderne i forbindelse med opbygningen af scenografier, specialopgaver eller inventaropgaver.

​I de tilfælde, hvor HK Design & Produktion ikke selv besidder de fornødne ressourcer, samarbejder vi med en række dygtige håndværkere, hvis ydelser ligger på samme høje niveau som hos os selv.

Præcis levering

Når HK Design & Produktion afgiver tilbud på en opgave, er tilbuddet altid udformet således, at opgaven kan løses efter de aftalte retningslinjer til den aftalte tid.

Alle løsninger udarbejdes i nært samarbejde med kunden for derigennem at kunne levere den ønskede løsning på en måde, der gør begge parter tilfredse.

I tilfælde af, at ændringer eller uforudsete hændelser dukker op og forhindrer opgaven i at blive løst til tiden eller inden for de aftalte retningslinjer, kontaktes kunden med det samme og tilbydes rimelige og for begge parter acceptable, alternative løsninger.

Vi beskæftiger os primært med:
•Rekvisitter & kulisser
•Tekniske løsninger
•Teaterdekoration
•Inventar
•Specialopgaver
•Tømrer- & smedearbejde​

Vi kan også tilbyde, sparring, arbejdstegninger, og visualiseringer til dit eget projekt.

Du er velkommen til at kontakte os for nærmere information på tlf. 26 22 36 45.

Vi udfører også alt i CNC fræsning med et højt præcisionsniveau.
Besøg os på CNC Fabrikken.