Rekvisitter & kulisser
Hos HK Design & Produktion har stor kreativ erfaring og laver diverse former for rekvisitter og kulisser i forbindelse med events, teater og film- og tv-produktioner.

Vores mål er gennem samarbejde med blandt andet arkitekter og scenografer at skabe skræddersyede løsninger, der matcher behovet hos den enkelte kunde. Vi ser altid på muligheder frem for begrænsninger og skaber rekvisitter og kulisser, der lever op til jeres forventning. Vores absolutte styrke ligger i at kunne tænke ud af boksen.

Kulisser og rekvisitter – Overholdelse af aftale
Med HK Design & Produktion er du sikker på, at opgaven løses i overensstemmelse med aftalen – også når det gælder overholdelse af tidsplan.

Tillægsopgaver
Mens vi arbejder på jeres rekvisitter, kulisser eller scenografi, står vi også gerne til rådighed og løser mindre tillægsopgaver, der måtte opstå i forbindelse med jeres projekt. Dette kan blandt andet være, hvis der skal laves print, tryk eller lignende.

Vi arbejder inden for et nicheområde, men vi kan klare de fleste opgaver inden for feltet og varetager gerne total-entreprisen på opgaven, så I ikke skal kontakte andre end blot HK Design & Produktion.

Flere oplysninger om kulisser og rekvisitter
Kontakt os på tlf. 26 22 36 45 for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, eller for at få et uforpligtende tilbud.